Itse keitetty siirappi maustaa kuivan siiderin jouluasuun, kippis! Juoman voi halutessa viimeistellä jouluisilla jäillä.
Joulusiideri:
4:lle1 plo Ecusson siideriä
2 dl granaattiomenamehua (tuorepuristettua)
1 dl fariinisokeria
1 rkl glögimaustetta
Tarjoiluun:
granaattiomenan siemeniä
luomu appelsiini viipaleita
kanelitankoja
Laita granaattiomenamehu, sokeri ja glögimauste kattilaan. Keitä keskilämmöllä ohuen siirappimaiseksi. Kaada siivilän läpi purkkiin ja anna jäähtyä. Laita 1 rkl siirappia lasin pohjalle ja kaada kylmää siideriä päälle. Koristele halutessasi granaattiomenan siemenillä, appelsiini viipaleilla ja kanelitangoilla. Lisää halutessasi jäitä.
Jouluisia ideoita löytyy lisää varsinaisen blogin puolelta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti